Vmbo theoretisch/ gemengd

Op de theorie gericht

Binnen deze opleiding heb je meer uren theorie dan beroepsgerichte vakken. Je gaat dus meer de verdieping in met theorievakken zoals: Nederlands, Engels en Wiskunde. Hierdoor kun je na het vmbo ook nog de overstap naar de havo maken of je vervolgt je route naar het mbo.

Leren in de praktijk 

Omdat wij leren in de praktijk heel erg belangrijk vinden, volg ook jij één van onze beroepsgerichte profielen. In het eerste jaar maak je kennis met alle profielen, waar je er vervolgens eentje van uitkiest. Daar besteed je in de onderbouw dan wekelijks 4 lesuren aan en in de bovenbouw 6 uur. Mocht je liever alleen theorie willen dan laat je het beroepsgerichte vak vallen na leerjaar 3 en volg je de theoretische leerweg.

Theorie in de praktijk brengen

Al het geleerde kun je meteen in de praktijk brengen tijdens een van de stages die je tijdens de opleiding gaat volgen. We werken samen met leuke bedrijven in de omgeving zodat je alvast sfeer kunt proeven en een goed beeld kunt vormen voor de vervolgopleiding op het mbo.

Persoonsvorming

Tijdens je opleiding krijg je een coach met wie je alles kan bespreken. Samen bekijken jullie hoe je jouw doelen het beste kunt behalen.

Geslaagd! En nu?

Na het behalven van je vmbo-theoretisch/gemengd diploma vervolg je de opleiding op een mbo niveau 4 school of ga je naar de havo. 
Cookie instellingen